Valokuvien ja kuvien piilottaminen Google Kuvissa - onnellinen Android

Google Photos on erinomainen sovellus varmuuskopioiden tallentamiseen matkapuhelimellamme otettujen valokuvien pilveen. Monissa älypuhelimissa, varsinkin jos meillä on puhdas Android-versio, se on työkalu, joka on jo asennettu vakiona perinteisen Gallery-sovelluksen sijaan.

Saatat olla kiinnostunut: Kuinka siirtää Facebook-valokuvia Google Kuviin

Hyvä - ja huono, se riippuu siitä, miten katsot sitä - Google Photos on, että se tallentaa minkä tahansa kuvan, jonka olemme tallentaneet matkapuhelimeen ilman minkäänlaista järjestystä tai hallintaa. Tämä tarkoittaa, että ellemme päätä olla synkronoimasta tiettyä kansiota, Google Kuvat -sovelluksesta tulee todennäköisesti katastrofilaatikko kaikenlaisia ​​valokuvia ja kuvia ilmestyy.

Arkaluontoisten tai vaarantuneiden kuvien piilottaminen Google Kuvissa

Käytännön syistä Google-kuvissa ei ole mitään toimintoa "piilottaa" tai piilottaa kuvia. Saattaa olla valokuvia, joita jostain syystä emme halua, että ne näytetään muiden valokuvien rinnalla, ja näissä tapauksissa voimme hyödyntää ominaisuutta nimeltä "Arkisto".

Kun arkistoit valokuvan, tämä katoaa sovellukseen ladattujen kuvien globaalista galleriasta, erottaen muista kuvista, mikä lopulta kiinnostaa meitä. Kuinka käytämme sitä käytännössä?

  • Ensinnäkin painamme pitkään kuvaa tai kuvia, jotka haluamme piilottaa.
  • Kun kaikki valokuvat on valittu, näytetään ylävalikko (3 pystysuoraa pistettä näytön oikeassa yläkulmassa) ja napsautetaan "tiedosto”.
  • Kaikki valitut kuvat lähetetään automaattisesti arkistoon, eivätkä ne enää näy muiden kuvien kanssa.

On syytä mainita, että arkistointitoiminto ei "poista" tai "tee kadonneeksi" kuvia kuin ne olisivat rinnakkain. Arkistoituja valokuvia ei näytetä Google-kuvien päänäytössä, vaikka ne näkyvät silti, kun teemme haun tai navigoimme välilehdessä "Albumit”.

Arkistoitujen valokuvien käyttö ja hallinta Google Kuvissa

Tällä hetkellä, kun haluamme tarkastella arkistoituja kuvia uudelleen, voimme tehdä sen näyttämällä vasemmanpuoleisen valikon ja valitsemalla vaihtoehdon "Tiedosto”. Tässä näkyvät kaikki tällä tavalla piilotetut kuvat.

Jos haluamme jonakin hetkenä valokuvan näkyvän uudelleen muiden kuvien ohella, riittää, että valitset kuvan painamalla pitkään. Sitten näytetään asetusvalikko (3 pystysuoraa pistettä näytön oikeassa yläkulmassa) ja merkitään "Poista arkistointi”.

Tämä toiminto palauttaa valitun kuvan siirtämällä sen takaisin päägalleriaan, jossa muut Google Kuviin ladatut kuvat sijaitsevat.

Suositeltu viesti: Kuinka piilottaa valokuvat, videot ja sovellukset Androidissa

Onko sinulla Sähke asennettu? Saat parhaan postin joka päivä kanavamme. Tai jos haluat, lue kaikki meidän Facebook-sivu.