Kuinka poistaa Facebook-tili pysyvästi vuonna 2018

Olet kyllästynyt Facebook-profiiliisi ja haluat poistaa sen? Kaikki eivät käytä Facebookia, riippumatta siitä, kuinka paljon profiili luotiin sen aikaan ja jopa otti sen jonkin verran mieleen. Sosiaaliset verkostot eivät ole jokaisen naapurin lapsille, ja jos emme käytä sitä, on joskus parasta peruuttaa sivumme tilaus. Siksi näemme tämän päivän opetusohjelmassa, kuinka Facebook-tili poistetaan pysyvästi ja ikuisesti.

toistaiseksi Mark Zuckerbergin yritys ei siitä, että hän tekisi sen meille täsmälleen helpoksi profiilin tilauksen peruuttamisen yhteydessä. Facebook yrittää kaikin mahdollisin tavoin estää sen tapahtumisen. Mutta jos meillä on jo se selvä ja päätetty, ryhdymme töihin!

Erot tilin poistamisen ja poistamisen välillä Facebookissa

Ennen aloittamista on tärkeää tehdä ero tilin poistamisen ja poistamisen välillä Facebookista. Kun poistamme Facebook-tilin käytöstä:

  • Se on väliaikainen toimenpide: voimme aktivoida sen uudelleen milloin tahansa.
  • Ihmiset eivät näe biomme, emmekä näy hakutuloksissa.
  • Tietyt tiedot saattavat edelleen olla näkyvissä (kuten lähettämämme viestit).

Toisaalta, jos haluamme poistaa sen kokonaan kaikilla julkaisemillamme tiedoilla, valokuvilla ja videoilla, asiat muuttuvat hieman monimutkaisiksi. No, se oli aiemmin, koska uuden tietosuojalain avulla näyttää siltä, ​​että Facebook on asettanut paristot ja nyt asiat ovat paljon yksinkertaisempia.

Lisäksi hieman kauempana välitän sinulle pienen turvallisen käytöksen. Suora linkki, josta voi pyytää peruutusta ja täydellistä poistamista. Mutta mennään osittain ...

Kun poistamme Facebook-tilin:

  • Kun se on poistettu emme koskaan pääse takaisin pääsyyn. Se on lopullinen ja peruuttamaton toimenpide.
  • Facebookilla on 14 päivää aikaa käsitellä lopullinen tilauksen peruutuspyyntö.
  • Facebookilla voi kestää jopa 90 päivää kaikkien tietojen poistamiseen tietokannastaan.
  • Yritys varoittaa, että joitain tietoja voidaan pitää sen tietokannoissa, mutta ilman henkilökohtaisia ​​tietoja.
  • On tietoa, joka on edelleen läsnä, kuten muille käyttäjille lähetetyt viestit.

Nyt kun meillä on kaikki hieman tarkemmin määritelty, päästään asian ytimeen.

Kuinka poistaa Facebook-tili ikuisesti

Jos olemme jo päättäneet ja haluamme poistaa Facebook-tilimme pysyvästi, ensimmäinen asia on löytää tämä vaihtoehto sosiaalisesta verkostosta. Joten et tule hulluksi, tässä on pieni vaiheittainen opas:

  • Napsauta minkä tahansa Facebook-sivun oikeassa yläkulmassa näkyvää avattavaa valikkoa.
  • NapsautammeAsetus”.

  • NapsautammeFacebook-tietosi”Vasemmassa sarakkeessa.
  • Klikkaa "Poista tilisi ja tietosi”.
  • Lopuksi vahvistamme poistopyynnön napsauttamalla "Poista minun tilini”.

Huomaa: Ennen poistamisen jatkamista Facebook antaa meille mahdollisuuden ladata varmuuskopio kaikista ajan myötä kertyneistä tiedoista. Käytännöllinen ja suositeltava.

14 päivän kuluttua tilimme lopullinen poistaminen alkaa. Tänä aikana tili poistetaan käytöstä ja voimme peruuttaa poiston.

Jos haluat peruuttaa lopullisen poiston, meidän on vain kirjauduttava sisään uudelleen ja napsauta näkyviin tulevassa viestissäPeruuta poisto”.

Kuinka poistaa Facebook-tili matkapuhelimesta

Jos käytämme matkapuhelinta, olipa kyseessä sitten Android, iOS tai Windows Phone, helpoin tapa peruuttaa Facebook-profiili pysyvästi on seuraava:

  • Selaimella pääsemme seuraavaan suoraan linkkiin: //www.facebook.com/help/delete_account
  • Napsauta vain "Poista minun tilini”Pyydä Facebook-tilimme lopullista poistamista.

Voimme myös käyttää tätä linkkiä tilin poistamiseen tietokoneelta tai pöytätietokoneelta.

Kuinka poistaa Facebook-profiilisi käytöstä

On mahdollista, että emme ole täysin selkeitä Facebook-profiilin tilauksen peruuttamisesta. Meillä on paljon valokuvia, videoita, muistoja, ja loppujen lopuksi se ei voi olla muuta kuin hetken hottie. Ehkä myöhemmin katumme sitä ja sitten ei ole paluuta.

Näissä tapauksissa voimme rajoittua Facebook-tilin poistamiseen käytöstä seuraavasti:

  • Napsautamme minkä tahansa Facebook-sivun oikeassa yläkulmassa olevaa avattavaa valikkoa.
  • Klikkaa "Asetus”.
  • Napsauta vasemmassa sarakkeessayleinen", ja aiomme"Hallitse tiliä”.
  • Täällä valitsemme "Poista tili käytöstä”Ja noudatamme vahvistusvaiheita.

Pidä mielessä, että, jos poistamme Facebook-tilin käytöstä, mutta meillä on Messenger, jälkimmäinen jatkaa toimintaansa. Tämä tarkoittaa, että voimme silti keskustella Messengerissä, että profiilikuvamme näkyy edelleen viestisovelluksessa ja että muut käyttäjät voivat myös etsiä meitä Messengeristä.

Kuinka poistaa Messenger käytöstä

Siksi, jos tähän asti käytimme myös Messengeriä, on parasta poistaa se käytöstä joka tapauksessa:

  • Avaamme Messengerin.
  • Napsautamme profiilikuvamme vasemmassa yläkulmassa "Tietosuoja ja ehdot -> Poista Messenger käytöstä ”.
  • Kirjoitamme salasanamme ja napsautamme "Jatkaa”.
  • Lopuksi koskettimmePoista käytöstä”.

Nyt kun tili on poistettu käytöstä, jos haluamme jonain päivänä palauttaa sen, meidän on kirjauduttava sisään vain tavallisella käyttäjätunnuksellamme ja salasanallamme.

Onko sinulla Sähke asennettu? Saat parhaan postin joka päivä kanavamme. Tai jos haluat, lue kaikki meidän Facebook-sivu.